NATUSTAR Le Domaine Laborde (NL)

Natustar Laborde en vidéo

WELKOM OP DOMAINE LABORDE

 

De 4 sterren camping ligt op de provincie-grens van de Dordogne. De omgeving is ideaal voor degenen die van de natuur willen genieten en het echte franse leven willen proeven. In een beschermende glooiende natuur met bossen, riviertjes, grotten, gezellige dorpjes en prachtige kastelen vindt U de kalmte en het comfort welke wij U graag willen bieden met zon en schaduwrijke ruime vlakke plaatsen (min. 120 m2) voorzien van elektriciteit en drinkwater in de buurt en div. chalets.

Tevens bieden wij U twee buitenzwembaden,een kinderzwembad, een whirlpool, een overdekt subtropisch volwassenen en kinderzwembad met sauna / hammam / dompelbad, 2 meren, een bar met z’n gezellige terras, een restaurant / pizza’s / snackbar, kinderspeelplaatsen, jeux de boules ; volley, tafeltennis, bibliotheek, kleine winkel met elke dag vers brood enz enz (wij spreken nederlands).

 

http://www.natustar.com/nl/dordogne/lot-et-garonne/domaine-laborde.html

 
Recevez toutes nos actualités

Votre mail est uniquement utilisé pour vous envoyer les lettres d'information. Vous pouvez vous désabonner en cliquant sur le lien de désabonnement intégré dans la newsletter.
En savoir plus sur la politique de confidentialité